hej hej HÅLLSBY!!<33

hello,, jag ska berätta om helgen:-) som så klart va jätte kul!!
på fredagen så åkte jag , sandra o tove till kanelbullen för att baka. vi bakade brownes som blev jätte goda =D
de tog typ två timmar för vi gjorde 5 satser :-)men först höll vi på o dansa o sjunga i kyrksalen,  villket va jäätte kul=D  sen satt vi o prata ett tag o skrev upp en massa bibelord på en vägg (det va en speciell färg på den så de va en svart tavel vägg=D ) och sen kom sofia ner och pratade med oss o dom andra som kommit.. sen kom hållsby vid 22.45!! de va såååå pirrit, för dom va ju typ 40 personer som känner varann och sofia jätte bra. men vi har bara träffat två som kom för att hälsa på sofia förut, men dom pratade vi inte med. men men dom kom iallafall alla 40 o med sej hade dom två gigantiska kistor med mat. plus ljud grejor eftersom dom skulle sjunga på torget. vi äter de som vi från vår ungdomssamling gjort o sen diskar vi, har en samling och gör oss iordning. klockan va typ 1.30 när vi skulle va tysta för vi skulle uppvid 8!!

På lördagen så vaknar vi vid typ sju av ljuset som strålar in genom fönsterna :) men de va inte så som man kan tro. vi gjorde oss klara åt frukost osen skullle tove hem. sen va de samling o sen övade dom från hållsby på draman o danser som dom hade gjort. dom va såå otroligt bra!! sen gick vi till torget vidd tio i elva och gjorde iordning för mötet. dom höll på mellan 11 o 2. efter de va de dags för lunch och då va de tacos. sen va de en samling till då vi fick en predikan om vad en dröm är och att alla har en. lång men bra!!
efter de hade vi en paus på 5 timmar!! vi visste inte vad vi skulle göra men vi leta upp uno och spela de i nåra timmar sen spelade vi ett annat spel med nåra andra. de va jätte kul!! =D
efter många timmars väntan var klockan 7 och då hade vi en liten samling till då vi pratade om vad som skulle hända senare på kvällen. sen kom äntligen den tid vi väntat på!! klockan 8 började kvälls mötet som va så fantastikt!! jag blev så berörd av alla låtar o vittnesbördar så jag grät :) o jag kände nästan hela tiden hur typ en kall kåre fast den va en sån värme rusning som flödade genom kroppen så jag va bara så rörd!!    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0