Hej

jag har inte hunnit skriva nått på ett tag för jag har haft fullt upp. men nu är det sommar lov så jag kanske inte kommer kunna skriva så mycket=(  men men det e skönt me sommar lov!! men jag har haft jätte ont i ryggen så jag har typ
inte orkat göra nått. har ont idag också så jag blir nog hemma å vilar.

men igår så va mina kära kompisar sandra och tove å såg på film med mej!!
vi hyrde en film som hette:

Fool's gold




Ett nyskilt och ständigt grälande par (Matthew McConaughey och Kate Hudson) är ute efter guldet, diamanterna, smaragderna och rubinerna som gömmer sig någonstans på havets botten. McConaughey spelar Finn, som fortfarande trånar efter sitt ex (Hudson) och som dessvärre också kommit på sniskan med gangstern Bigg Bunny.

Efter åtta års sökande hittar Finn äntligen ledtråden till en fantastisk skatt som under mystiska omständigheter försvann i Karibien år 1715. Allt han behöver göra är att lägga vantarna på guldet och flickan, innan Bigg Bunny får tag på honom!

Fool's Gold är regisserad av Andy Tennant (Hitch) och är en film som glittrar av action, romantik, komedi, spänning och snabba repliker. Häng med på en riktigt härlig resa!

en film jag verkligen kan rekomendera!

men nu ska jag upp och äta lunch men jag har inte ätit frukost så vi får väl kalla de brunch!!=)

         VI SES!!!


fooootboll!!!

heeeeeeeej    nån annan än jag som tittar på fotboll?? tycker att sverige ska rycka upp sej och ladda försvaret!! 51 min har gått så några kvar men, kom igen!!! 


ska forssätta titta på fotbollen!!

hej

hej hej idag har jag inte gjort så mycke har varit i skolan å haft tråkigt. har tramsat med elin lite!! Ha vi typ skratta så var ända person i hela skolan=) annars ska man  bara va hemma å ta de lungt. hatar att jag inte fick gå på fest hos henne för jag har velat gå hela veckan.  jaja


                                           bye bye

mer än nått annat!!

heeej jag årkar inte skriva så mycke idag men jag kan säga att de blev lite bråk i skolan
mellan två 6:or. en kille fick sitt skåp ner spottat så han slog han som gjorde mest och då blev
den slagna killen jätte arg och sprang efter han som  slagit honom och då kom alla som såg
det efter och tillsammans blev de minst ett 20 m långt tåg som följde efter han som slog till den
andra killen. lite komplicerat att förklara för jag kan inte deras namn. men men har varit på dans pass
så jag har precis duschat de va jätte skönt. sitter å tittar på
"view from the top"

    en jätte bra film för dom som gillar romans och catfight!!=)




vi hörs snart!!!

(snart får jag ny design till bloggen så då blir den snygg!!)


hallåå!!<33

heej hej om ni undrar varför jag inte skrivit i helgen så va de för att jag har varit ute i skärgården. de va jättekul!!
men idag har jag inte gjort så mycke jag har varit i skolan. jag har känt mej dålig i flera dagar nu men jag stod ut så nu har jag vilat ett tag. Jag har letat efter nån som kan hjälpa mej med att fixa min sida för den e ju bara för tråkig så om nån vill hjälpa mej så skulle de va jätte snällt!!<3 men ikväll ska jag inte göra så mycke mer än lite sista läxor inför sommarlovet!!  de ska bli sååååååå skönt att få va ledig så länge!!!

hoppas ni har de trevligt idag!! <33

RSS 2.0